AKTUELNO

Pokazala koliko joj je sada velika haljina koju je nosila pre četiri godine.

Engleska pevačica i tekstopisac Adel (32) pozirala je u haljini koju je nosila pre četiri godine na nastupu i tako pokazala koliko je smršala. Pevačica je 2016. godine nastupila na muzičkom festivalu "Glastonbury", a nedavno je gledala taj nastup na televiziji, pa je želela ponovo da obuče istu haljinu u kojoj je tada nastupala.

Ona je sada pokazala neverovatnu transformaciju jer je smršala 45 kilograma, pa je želela da se pohvali koliko je brojeva ta haljina veća na njoj.

Naime, ona je plesala po svojoj dnevnoj sobi i dobro se zabavljala, a sve je na Instagramu komentarisao i njen navodno novi dečko Skepta, koji je komentarisao da je pronašao njenu lozinku za Instagram i da je zbog toga objavio fortku, pa su obožavatelji naslutili da je te večeri možda bio sa njom, kao i da je on uslikao u haljini.

Foto: Instagram.com

Naime, ona je plesala po svojoj dnevnoj sobi i dobro se zabavljala, a sve je na Instagramu komentarisao i njen navodno novi dečko Skepta, koji je komentarisao da je pronašao njenu lozinku za Instagram i da je zbog toga objavio fortku, pa su obožavatelji naslutili da je te večeri možda bio sa njom, kao i da je on uslikao u haljini.

Nedavno je ova slavna pevačica šokirala sve kada je otkrila da je izgubila više od 45 kilograma. Zahvaljujući strogoj dijeti i režimu prehrane Adel je danas neprepoznatljiva, a ponosna je na svoje zategnuto telo, mršavije noge, ruke, a izgubila je i stomak.

Foto: Instagram.com

- Prestala je da puši, pazila što pije, rešila se slatkog i prestala da jede obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovno trenirala, jako naporno - izjavio je Pit Geracimo, trener s kojim je pevačica godinama vežbala.

Ukoliko se pristetite njenog izgleda od pre sedam, ili čak devet godina zaista je teško poverovati da danas izgleda ovako fenomenalno. Muzičarka je svoju neverovatnu transformaciju postigla zahvaljujući dijeti i treninzima, otkrila je nedavno.

Autor: M.K.

#Adel