AKTUELNO

Ovo su poznate ličnosti koje su ukrasile svoja tela tetovažama posvećenim, sada već bivšim ljubavima.

Datum venčanja, slika partnera ili pak tetovirano prstenje mogu se činiti kao sjajne ideje za pokazivanje i dokazivanje ljubavi.

Međutim, problem nastaje kada ljubav pukne, a to nije zaobišlo ni bogate i slavne.

Ovo su poznate ličnosti koje su ukrasile svoja tela tetovažama posvećenim, sada već bivšim ljubavima, i zbog toga strašno zažalile.

Dok je bila u braku sa Rajanom Svitingom, glumica Kejli Kuoko istetovirala je datom njihovog venčanja. Ipak, nakon razvoda, ovu tetovažu pretvorila je u moljca.

Reperka Igi Azelija i reper Asap Roki bili su srećni i zaljubljeni, te je ona istetovirala na prstima "Live, Love, Asap". Nakon raskida, Igi je jednostavno precrtala njegovo ime.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač Zejn Malik bio je dovoljno lud da istetovira lik svoje, sada bivše devojke, Peri Edvards. Na mestu gde je nekada stajao njen portret, sada stoji druga slika.

Foto: Printscreen Youtube

I pevačica Rijana je imala sličan problem. Dok je bila sa reperom Kris Braunom, istetovirala je na vratu nekoliko zvezdica, što je učinio i on. Međutim, nakon što ju je pretukao, kad su i stavili tačku na svoju vezu, Rijana je jednostavno stavila još više zvezdica.

Džastin Biber na ruci ima tetovažu koja bi trebalo da predstavlja anđela, ali ona ipak podseća na njegovu bivšu, pevačicu Selenu Gomez. Bilo kako bilo, Biber nije menjao ništa na ovoj tetovaži.

Hari Stajls na nadlakstici ima tetovažu brodova. Mnogi su nagađali da je ona upravo posvećena njegovoj bivšoj, Tejlor Svift i njenoj pesmi "I Knew You Were Trouble". Nakon raskida, tetovaža je ipak ostala na ruci.

Lijam Hemsvort i Majli Sajrus na ruci imaju istetoviran citat Teodora Ruzvelta, koji se nadovezuje. Međutim, oni su se pomirili, pa čak i verili tako da valjda ne žale što su se tetovirali.

Autor: Pink.rs

#Igi Azelija | Iggy Azalea

#Lijam Hemsvort

#Majli Sajrus

#Zejn Malik | Zayn Malik

'