AKTUELNO

Na samom početku emisije Milan je objasnio nova pravila i predstavio novinu u žiriju.

I večeras vas očekuje sjajna zabava i neverovatni talenti u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu "Pinkove zvezde".

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prva emisija četvrtog kruga, a kako su ostali vrsni pevači, petočlani žiri neće imati nimalo lak zadatak.

Na samom početku se publici u studiju, ali i milionskom auditorijumu kraj malih ekrana obratio voditelj Milan Kalinić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dame i gospodo, dobro veče, počinje četvrti krug. Mnogo novih stvari, nova pravila, novi član žirija i apsolutna novina, orkestar Neše Bekovića sa nama. Kandidati će morati da pokažu kako pevaju uz orkestar. To je jedno od pravila četvrtog kruga, ali o tome nakon što predstavim žiri - rekao je Milan, a onda pozvao Maju Nikolić, Draganu Mirković, Daru Bubamaru, Šabana Šaulića i novog člana žirija, Željka Šašića, da se podignu.

Foto: TV Pink Printscreen

Željko je rekao da bi ustao da pozdravi sve, ali da se boji jer ima mnogo kablova, što je Maja odmah iskoristila  za prozivku na račun Zorice Brunclik, iako ona nije bila tu.

- To je struja zato što sediš na Zoričinom mestu. Inače to su kateteri - rekla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Milan objasnio nova pravila četvrtog kruga.

Imamo šest grupa od po troje takmičara. Oni pevaju na matricu, žiri ocenjuje. Ko ima najveći broj poena prolazi direktno u sledeći, peti krug. Dvoje takmičara ostaju, a žiri im zadaje pesmu. Često ste govorili kako biraju pogrešne pesme, a sad ćete im vi zadati. Oni će pevati uz pratnju orkestra. Posle toga opet vi odlučujute koji kandidat prolazi u peti krug - objasnio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako će se kandidati snaći sa orkestrom, ali i ko će proći u sledeću fazu takmičenja, saznaćete ako ostanete uz najpopularnije muzičko takmičenje u regionu.

Autor: M. Đ.

#Maja Nikolić

#Pinkove zvezde

#Željko Šašić

'