AKTUELNO

Jedno od najpoznatijih lica u svetu mode, glavna urednica magazina “Vogue” Ana Vintur u velikom je strahu od kako je koronavirus počeo da se širi svetom.

Amerika je trenutno jedno od najvećih žarišta, pa vesti o broju žrtava iz Njujorka svakodnevno stižu sve gore i gore.

Ana Vintur odlučila je da se čitavom svetu, a pre svega svojim prijateljima i pratiocima na društevnoj mreži Instagram, obrati rečima podrške. Ona je otkrila i da je njen sin, koji je inače lekar u jednoj od bolnica na Menhetnu trenutno zaražen koronavirusom.

– U ovim teškim trenucima, kada se svi borimo protiv ove opake bolesti najgore je svakako onima koji su u prvim redovima. To su pre svega lekari, medicinske sestre… Moj sin je lekar. On je sada veoma bolestan. Nalazi se kod kuće u samoizolaciji. Ali čim siptomi prođu i bude mu bolje, on će se vratiti na svoj posao u bonicu da nastavi da pomaže drugima – navela je Ana u videu i dodala:

– Veoma sam ponosna na njega. I na sve doktore i medicinsko osoblje koje se uporno bori protiv opake bolesti. Veoma sam im zahvalna što čine sve što mogu da zaustave širenje virusa i spasu živote.

View this post on Instagram

“Tom [Ford] and I are not doctors, but there is so much help that is needed, especially as small businesses and workers around this country suffer devastating economic consequences,” Anna Wintour says, adding: “The fashion industry has been hit hard. I have been speaking to so many American designers and others in the community who fear that they won’t make their payroll or have had their orders returned, stores closed, who fear that their businesses and their livelihoods may not survive what we’re going through. The fund we’ve created is intended to help them and the talented people they work with.” Tap the link in our bio to learn more about the #CVFFACommonThread fund and to donate if you can.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Ana Vintur poznata je po svom ledenom stavu, tamnim naočarima, bogatom krznu i visokim štiklama. Njena reč ima težinu i veoma se poštuje u svetu mode.

Sagradila je imperiju koja vredi više od sto milijardi dolara. Smatra se najmoćnijom ženom u svetu mode i svi je se pomalo plaše, pre svega zbog njenog iskrenog i surovog stava.

Autor: N.V.

#Ana Vintur

<
'