AKTUELNO

Ponovo sevnule varnice među ove dve koleginice.

Ivan Nika ima 22 godine i dolazi iz Smedereva, a žiriju ''Pinkovih zvezda'' predstavio se pesmom ''Babo moj'' koju u originalu izvodi Beki Bekić.

- Meni je bilo malo dosadno, što bi Dara rekla. Iskreno rečeno, ti si treći pevač u ovoj grupi... Nisam se oduševila. Nije mi bio dobar izmo pesme - kazala je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

- Zorica bira ko će biti član žirija, Zorica bira ko treba da prođe u sledeći krug, a tebi svaka čast pevao si korektno - kazala je Maja, a Zorica je na njene komentare zviždala. Ovim postupkom Zorica je potvrdila da njih dve i dalje vode tihi rat.

- Svaka druga reč je dikciski bila loša. U momentu mi zazvučiš predivno i onda dođe taj samoglasnik ''e" koji bude rogobatan i ružan. Neko treba da te poduči kako da izgovaraš reči - savetovao je Šaban takmičara.

Foto: TvPink Printscreen

- Slažem se, dobar si bio i vidi se da sa lakoćom pevaš, ali stoji i to što Šaban kaže kada je u pitanju dikcija. Verujem da nastupaš u klubovima, pa te i to ovde ponese. Kada je tvoje pevanje u pitanju, za mene je to opravdanje - objasnila je Dragana Mirković.

- Složiću se sa kolegama, dobri trileri i što kaže od viška glava ne boli. Mada bilo je i dosta falinki, ali u svakom slučaju dobar si pevač - rekla je Dara.

Nakon Ivana, predstavio se Nikola Stanišić koji dolazi iz Skoplja i ima 16 godina. On je nestupio pesmom ''Lazaropole'' koju u origilanu izvodi Naum Petreski.

- Taka se peva vo Makedonia. Mnogo ubavo. Tuka pišuvam deset. Mnogo sakam Makedonia - obratio se Šaban takmičaru na makedonskom i objasnio da je jako dobro pevao i da će mu dati deset poena.

Foto: TvPink Printscreen

- I ja pišem 10 - dodala je Dara, a potom rekla:

- Pola te nisam razumela i ne moram, jer ti jako dobro pevaš i jako volim ljude u Makedoniji.

- Ti si sada za sve njih sada za tri dužine bolji. Drago mi je da si poslušao moj savet i otpevao pesmu na maternjem jeziku - oduševljena je bila Zorica.

- Jesi lepo otpevao i uživala sam u ritmu i htela bih da ti kažem da se stalno smeješ jer imaš lep osmeh - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako si lepo pevao i imaš prelepe oči stvarno - objasnila je Maja kratko.

Nakon što je žiri glasao u dalje takmičenje prošao je Nikola Stanišić i Aleksandar Popović. Ponovo su pevali Bojan Petrović i Ivan Nika. Žiri ''Pinkovih zvezda'' odučio je da u četvrti krug prođe Ivan Nika.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'