AKTUELNO

Nije mogla da sakrije oduševljenje!

Pevačica Jelena Jevremović prošla je kroz težak period u životu zbog kog se odrekla karijere i posvetila sinovima. Naime, ostala je bez supruga, sama sa decom.

Foto: Instagram.com/jevremoviceva

Njen, sada već bivši muž, Peđa Nedeljković priveden je 1. juna 2017. sa dvojicom saradnika, jer im je pronađeno 20 kg marihuane, 180 grama kokaina, četiri pištolja s prigušivačima i tri puške, na izvršenju je kazne, a njegov izlazak je pod velikim znakom pitanja.

Međutim, ona je posle izvesnog vremena odlučila da nastavi sa svojim životom, pa se tako na društvenoj mreži Instagram pohvalila dijamanstkim prstenom koji je dobila od svog verenika.

Foto: Instagram.com/jevremoviceva

Pevačica nije mogla da sakrije sreću i ushićenje zbog ovog iznenađenja, pa je otkrila svima koliko je raduje činjenica da je konačno pronašla svoju srodnu dušu i životnog saputnika.

Ti si tim za koji oduvek iz sve snage navijam, mnoge žene lude za tobom, a ti meni pripadaš... Da te volim malo je reći, ti si moj par pod zvezdama, i ja ništa ne bih znala o sreći da te još nisam pronašla..." Bebo, hvala ti što postojiš! - napisala je Jelena u opisu fotografije.

Autor: K.R.

#Jelena Jevremović

'