AKTUELNO

Svi su je osudili.

Na sledećem snimku prikazan je razgovor Ermine Pašović i Gagija Đoganija, koji su već nekoliko puta tokom ove noći dovođeni u odnos mnogo prisniji od prijateljskog.

Ermina je tom prilikom rekla da nije samo zbog Baneta ušla u rijaliti, a Gagi je naveo da ga je pogodilo to što Pašovićeva njemu nije rekla da je u vezi sa Čolakom. Oni su takođe pričali i o Gagijevoj devojci, a Ermina se naljutila što joj Đogani nije rekao za tu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nekad nemam dužnost da svojoj mami kažem neke stvari, tako da mi je sve to čudno, ja sam joj bio samo jedan od razloga da uđe. Ja sam neko od tih stvari, evo tresem se. Bila je trudna sa mnom. Ona meni nabacuje da je sve uradila zbog mene... Razmišlja da li je ušla zbog mene ili zbog nekog drugog - rekao je šokirano Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo liči na to da si ti ovde došla zbog Gazmena i da si sa njim imala k*es kombinaciju - rekla je Saška Karan.
Nije samo Bane razlog bio - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre je rekla da laže - dobacila je Matora.
Ja sam dala obećanje, meni je obećanje sveto. Važnije mi je od svega - dobacila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ludim, pravi me budalom bre, a u p*čku materinu - vikao je Čolak.
Oni su loši glumci, loša serija, ovo je sve bilo planirano, a ja sam očekivao da će da bude na višem nivou. Ermina, moraš da budeš iskrena. Ona mi je rekla da tek treba da kaže sve, ja joj savetujem da kaže sad sve, ona je bez dlake na jeziku... Ona je ušla ovde i rekla da je Lunin fan, ma koliko to sramotno izgledalo u očima naroda. Ona Zerini nije ni do kolena što se tiče strasti kako nastupa i što se tiče elokvencije - zaključio je Vladimir Tomović.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Ermina Pašović

'