AKTUELNO

Skandal za skandalom!

Dve žene su u četvrtak podnele građansku tužbu u Americi protiv holivudskog glumca Džejmsa Franka, tvrdeći da vodi lažnu filmsku školu u kojoj mlade žene, studentkinje, željne napredovanja u glumačkoj karijeri zavodi na "golišavoj audiciji" i tera ih da snimaju eksplicitne scene.

Foto: Tanjug

Tužba protiv ovog 41-godišnjeg glumca koji je nominovan za Oskara i koji trenutno glumi u jednoj televizijskoj seriji podneta je na višem sudu u Los Anđelesu. Džejms Franka terete da je koristio i zlostavljao ambiciozne mlade nade.

Kako glasi u tužbi, dve žene, glumice Sara Titer-Kaplan i Toni Gaal izjavile su da su 2014. upisale Frankovu filmsku školu u kojoj su trpele zlostavljanje i ponižavanja.

Naime, one tvrde da su Franko i još dva muškarca koji rade u njegovoj producentskoj kompaniji diskriminisali, uznemiravali i prevarili mlade žene. Ali to nije sve. Mladi studenti su plaćali čak 750 dolara da bi se pridružili razredu u kom su bile zastupljene intimne scene, te su morali na audiciju da dolaze goli ili delimično goli, navodi se u tužbi.

Mogućnost za zapošljavanje postajala bi veća ako bi žene pristajale na intimne scene, često u postavkama orgija, navodi se u tužbi.

Nakon što je završila pohađanje te škole, Sari Titer-Kaplan ponuđena je uloga u projektu u kojem se Franko pojavljuje u sceni orgija sa ženama.

Kako ona navodi, on je tokom snimanja te scene uklonio plastične zaštitnike koji su pokrivali polne organe glumica, simulirajući oralni s*ks.  Mlade glumice traže novčanu odštetu.

Sa druge strane, advokati proslavljenog glumca tvrde da ništa od navedenog nije istina.

Pink.rs

#Džejms Franko

'