AKTUELNO

Nisu očekivali ovo!

Zadrugari su imali dovoljno vremena da se odmore i uživaju u jutarnjim ritualima i razgovorima sa svojim cimerima o svemu što se prethodne noći izdešavalo, a onda je usledilo iznenađenje kada je Veliki šef poslao pismo.

Foto: TvPink Printscreen

Sada je došlo vreme da takmičari upoznaju novi deo Zadruge, pa će tako dobiti priliku da pokažu svoje skrivete talente, pa o tome detaljno dobili obrazloženje.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef ima specijalan zadatak za sve vas. Danas ćete imati priliku da upoznate upravnika pozorišta, a on će nakon ovog zadatka moći da stekne utisak o vašim talentima. Podelićete se u sedam grupa po šestoro i jedna po petoro. Ovog puta ćete morati da budete kreativni i interesantni. Svaka grupa mora da osmisli nastup. Da li će to biti skeč, imitacija, vicevi ili kratka predstava, to zavisi samo od vas. Nastupaćete za manje od dva sata i do tada ćete imati vremena da se spremite. Predstavićete se pod nazivom ,,Naših pet minuta" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Osam grupa zadrugara:

2. Ivana Krunić, Bora Santana, Natalija TRIK FX, Gagi Đogani, Sani Ibramov i Bane Čolak.3. Nikola Orozović, Stefan Milošević, Mlađan, Filip Đukić, Ivana Šopić, Milan Petković.4. Miljana Kulić, Stefan Karić, Vladimir Tomović, Janjuš i Marina Dančo, Rade Lazić5. Marija Kulić, Vladimir Adžić, Jelena Pešić, Zoki Šumadinac, Suzana Ćubela, Ivana Bubnjarka, 6. Milica, Mima Živković, Miona Jovanović, Mirko Gavrić, Jelena Krunić, Iva Grgurić7. Nina Babić, Nataša Radan, Vesko Đukić, Dragana Stojančević, Ivan Gajić, Lepi Mića8. Milica Kemez, Mateja Matijević, Tara Simov, Dražen Bakić i Filip Reljić.

Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'