AKTUELNO

Nisu mogli da se smire!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pretres nedelje" mogla da počne, ali pre toga bilo je neophodno da ovonedeljni vođa Bane Čolak izabere potrčke i omiljenog ukućanina.

Već na samom početku nastao je opšti haos zbog svađe Baneta i Saške Karan koji su ušli u sukob u toku dana, kada je on delio budžete i optužio je da je uzela novac koji joj ne pripada.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga su ponovo ušli u ozbiljnu raspravu, a ni Miljana Kulić nije ostala uzdržana od odgovora, pa su između nje i Saške pale teške reči i uvrede.

Ja nemam problem što je on meni dao mali budžet, ali ti si loš čovek. Ja tebe nisam vređala, a ti mene iz čista mira napadaš zato što sam ja u svađi sa tvojim navodnim prijateljem. A, taj isti tvoj Bora je svog pravog prijatelja koji ga je doveo u rijaliti napao! - rekla je Saška.
Ona je mene vređala i govorila razne gluposti, dira moju porodicu i ja mislim da je ona loš čovek! Dajem najmanji budžet samo lošim ljudima! - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je jutros ukrala 3.000 dinara, znači da je lopov! - rekla je Miljana.
Ti si neurotična, idi kod psihijatra! - rekla je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Prilikom raspodele budžeta trebalo je da saopštiš i obrazložiš zbog čega si to uradio! A, ona sama to traži zato što i ona sama pominje tuđu porodicu! - rekla je Miljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'