AKTUELNO

Divna pesma i baš si je divno otpevao. Ganuo si me. Meni je majka umrla pre šest godina i ti si me baš dotukao - rekla je Dara.

Učesnik Todorović Nemanja dolazi iz Kosovske Gračanice i ima 22 godine. On se predstavio pesmom Bekija Bekića ''Čubura'', a ovaj takmičar dobio je svih pet glasova od žirija.

- Imaš ti kredita od prvog kruga makar i tako promukao - kratka je bila Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Jako je emotivna pesma i dešava se svima da im neki ton pobegne. Igrao si se sa pesmom i neću ništa da ti zameram jer si ti svega toga svestan - rekla je Maja.

- Vidi se da ti znaš da pevaš, ne treba mnogo pričati. Dosta ukrasa na jednoj pesmi koja je gradskog manira, a ti je trilerišeš i gde treba i gde ne treba. Kod tebe je bila dikcija bože sačuvaj. Vrlo loše. Ali, što reče Dragana, ovo ti je kredit iz prvog kruga - iskren je bio Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Divna pesma i baš si je divno otpevao. Ganuo si me. Meni je majka umrla pre šest godina i ti si me baš dotukao. Moram da kaže. Imaš emociju i mislim da si dobar dečko i da si emotivan - kazala je Dara.

- Ja ću da te zamolim da akapela otpevaš refren ove pesme - zatražila je Zorica i potom poželela takmičaru sreću.

Posle Nemanje, nastupila je Sofija Obradović koja se predstavila pesmom Milana Stankovića ''Od mene se odvikavaj''. Takmičarka ima 22 godine i dolazi iz Beograda, a njoj glas nisu dale Dara i Zorica, dok se Šaban podigao u poslednjem trenutku.

- Jao Sofija baš si lepa. Nisi trabala da izabereš ovu pesmu, ovo je muška pesma. Nisi bila dobra - rekla Dara.

- Na svom vibratu treba da radiš jer je vrlo loš. Ima tu i lepog, ali i svašta po malo. Greota bi bilo da ne dobiješ treću stolicu i da ne dobiješ priliku da se predstaviš u baražu - kazao je Šaban.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve što je Dara rekla i ja mislim - kratka je bila Zorica.

- Izgledaš kao zvezda i baš ti pristaje scena. Meni se dopalo to što ti imaš hrabrosti i što si otpevala mušku pesmu. Ja sam zadovoljna s tobom večeras i samo tako nastavi - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Uvek si naklonjen prema Dragani, Milane. Svaka ti čast na pevanju imaš dvojku od nas. Ako me budeš ljubio sa tim brkovima, možda dobiješ tri glasa - rekla je Maja Milanu i istakla da je takmičarka izabrala pogrešnu pesmu.

Autor: B. R.

#Pinkove zvezde

'