AKTUELNO

Folker za Pink.rs progovorio o susretu sa Brankom Blek Rouz!

Folk pevač Dragi Domić već dugo godina postoji na našoj javnoj sceni, ali se pred kamerama i u medijima ne pojavljuje ukoliko za to nema povoda. Pre nekoliko dana našao se u žiži javnosti kada je procurila fotografija na kojoj poznatu striptizetu Branku Blek Rouz ljubi po nogama, dok ona ponosno pokazuje sve svoje atribute. O tome, ali i još nekim stvarima iz svog života, Dragi je progovorio za Pink.rs.

Ja ne volim nešto puno po medijima da se pojavljujem, jer imam neki strah od kamera iako toliko godina postojim na estradi. Ne znam odakle mi taj strah, ali treba da prođe neko vreme da se ja onako sjedninm sa situacijom (smeh) - ističe na početku Dragi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Provod sa Brankom Blek Rouz privukao je veliku pažnju, a pevač za naš portal otkriva šta se zapravo desilo.

Branka je moj prijatelj, ona je drugarčina. Eto, na toj plaži kada smo pravili to zezanje niko se nije ponašao drugačije od nas, svi su bili pozitivni, igrali. Jedina razlika je što smo mi poznati, a oni nisu. Nama je generalno super i jedva čekam da se vratim i da nastavim druženje sa Brankom - rekao je Dragi.

Foto: Printscreen Instagram

Dragi je priznao da se ne bi priklonio novim i aktuelnim muzičkim trendovima, jer ga njegova publika voli takvog kakav jeste.

Pa ne, šta ću onda sa publikom koja voli ovo što sada je radim? Ostaću veran sebi. Ja pevam muziku zbog koje mi ljudi veruju, ali ako oni vide da tu nešto ne štima i da tu nešto nije iskreno, onda nema od posla ništa. Jako je bitno raditi ono u čemu si iskren i u čemu dobro plivaš - kaže Dragi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pevač se sprema za nove poslovne saradnje i izazove koje će predstaviti na jesen.

Pobednik "Pinkovih zvezda" Ivan Kurtić i ja smo super drugari i družimo se neko vreme. Smatram ga super pevačem i izuzetnim drugom. Obojici nam se svidela jedna pesma, ja sam hteo da je snimim i on je hteo da je snimi i dogovorili smo se da uradimo duet! Ukrstili smo glasove, čućete, biće vrh. Pesmu je radio Goran Eganović, on je radio prelepu pesmu "Lepi moj" Snežani Đurišić. E onda možete da zamislite kakva će pesma biti. Spremam takođe još jednu samostalnu pesmu koju je pisao Alen Ademović za mene i to ide u septrembru. Tako da su to te dve novine od mene - rekao je Dragi, koji je priznao da uskoro odlazi na odmor kada će ugasiti telefon i potpuno uživati u stanu koji je pazario u Budvi.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte kompletan intervju sa Dragim.

Autor: D. Cakić

#Dragi Domić

'