AKTUELNO

Nije birao reči koje joj je uputio!

U emisiji ,,Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Boru Santanu, Baneta Čolaka i Lepog Miću koji su svojim učešćem obeležili drugu sezonu ''Zadruge''.

Večeras gledaoci imaju priliku da pitaju bivše zadrugare ono što ih interesuje, pa se u program uključila gledatejka koja je podržala pobednicu Lunu Đogani, ali je tokom razgovora ušla u sukob se Mićom.

Foto: TvPink Printscreen

Želim da pozdravim goste u studiju, moram da čestitam Luni na pobedi, zalužena pobeda. Složila bih se sa Mićom da je sramno što je Marko osvojio drugo mesto - započela je gledateljka.
Šta mislite ko je koga tu doveo do prvog ili drugog mesta? Dok neki misle da je Luna ta koja je dovela Marka do drugog mesta, dok drugi smatraju da je Marko taj koji je nju doveo do trona? - upitao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Luna ima veliku podršku, naravno da je ona njega dovela do drugog mesta. Prošle godine niko nije ni znao da je u ''Zadruzi''. Pre bih rekla da je ona šerpa dovela Marka do drugog mesta -  dodala je gledateljka, te je istakla da su Aleksa Savić i Savo Perović zaslužili da budu na tom mestu umesto Miljkovića.
Aleksa se ponašao divno, dok se Luna nije ponašala. Ona se ponižavala najstrašnije, vređala, tukla, šamarala, koji su to reperi? - upitao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je držala i Zadrugu 1 i 2 - odgovorila je gledateljka, a onda ju je Mića prekinuo.
Jeste, ali sa čime je držala? Ona je branila Marka dok sam ga ja napadao. Da li je Luna koja je lagala tada, koja je pričala da sam ja bio loš čovek, ili sada kada priča da je on loš čovek. Prvo i drugo mesto su ljudi koji su lagali. Ne može pobediti neko ko nema moralne etike, kod nje je sve to bilo, ali vratite snimak kada su sve najgore pričali jedno o drugom, a oni su pobedili - ubacio je Lepi Mića, koji je aludirao na Lunino ponašanje.

Mića je nastavio da žestoko pričao Luni i Marku, te je jasno izneo stav da ne podržava njihovu vezu, kako tvrdi, jer su bili dvolični.

Foto: TvPink Printscreen

U nastavku video-priloga pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zadruga 2

'