AKTUELNO

Nastala žestoka svađa!

Nakon što su se večeras posvađali tokom emisije "Pitanja novinara", Luna Đogani i Marko Miljković su se ignorisali za crnim stolom. Kada je on otišao do toaleta, ona je krenula da plače.

Foto: TvPink Printscreen

Kada se Marko vratio, par je nastavio da se svađa, a Luna je smatrala da je namerno napravio priču da je ljubomorna na Staniju Dobrojević.

Ti se hraniš time, ti to voliš. Praviš ovde priču koja ne postoji. Da sam ljubomorna na Staniju. Ti si meni rekao u krevetu da treba da pričam sa njom. Namerno si to uradio da bi me ponizio - optužila ga je Luna.
Ja sam sam sebe ponizio što sam ti rekao da p*šiš k*rac. Ali ti si me izazvala - odgovorio joj je Miljković.
Namerno si to uradio, da bi bila pitanja. Igraš igru - nastavila je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi je ovo smešno, ti si toliko bezobrazan. Nema granice koliko si bezobrazan. Ti hoćeš konflikt, ali nećeš ga dobiti. Stanija i ja nećemo imati konflikt zbog tebe. Praviš od mene neku mučenicu, da sam ljubomorna na devojke ovde. Ponižavaš me, spuštaš mi samopouzdanje svojim izjavama. Ja tebe dižem u nebesa mesecima, pravim od tebe alfa mužjaka. Nikad ti nisam rekla u životu da si ljubomoran, nikad te nisam ponizila kao muškarca. Ja tebe nikad ne bih ponizila - rekla mu je blogerka.
Ja samo tražim uzrok problema, mene to interesuje. Zašto je frka i zbog čega je frika. Frka je što si posesivna i što si ljubomorna. Da li si bila ljubomorna na Staniju, to nisam tvrdio - odgovorio joj je Marko.
Sve su bolje od mene, može tako? Što nisi sa njima u vezi? Što si sa mnom, kad ja ne valjam ništa. Kad sam ja ružna, debela. Nekad pomislim da jesi za ovakve. Možda ti treba jedna ovakva da te drnda. Klanjao bi im se i igrao. Ti to govoriš samo meni, jer znaš da ću da ti pređem preko toga. Njima bi se klanjao, prema meni se ponašaš kao prema g*vnu - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Stanija Dobrojević

'