AKTUELNO

Želela je po svaku cenu da sazna da li mu je bolje bez nje!

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: TvPink Printscreen

Na sledećem klipu glavni akteri su bili Marko Miljković i Marko Marković, gde mu Miljković na pitanje da li mu je teško odgovara da mu je sadašnja situacija mnogo lakša, nego raniji raskidi. Marko je ustao i prokomentarisao, a Luna Đogani je zaplakala i imala pitanje za njega.

Da, dosta mi je lakše nego prethodnih puta kada smo se razdvajali. Ovo osećam kao neku slobodu, dosta sam opušteniji - ispričao je Marko.
Hoćeš da mi kažeš da si se oslobodio mene? Srećniji si nego kada si bio sa mnom? Oslobodio si se mene? - pitala ga je Luna

Foto: TvPink Printscreen

Tako se osećam, lepše se osećam nego ranije, slobodnije, opuštenije. Mi smo raskinuli pre mesec dana ako se ne sećaš. Ovo drugo ti je glupo pitanje - odgovorio joj je Marko.
Da li si se oslobodio mene? To si hteo da kažeš? Ti si se gušio u vezi? - kroz suze je nastavljala da ga ispituje Đoganijeva.
Da, bezobrazluk mi ne treba. Da, gušio sam se - hladnokrvno je prokomentarisao Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Sad si srećniji? - nastavila je Luna, grcajući u suzama.
Neću da ti odgovorim na to - uzvratio je Marko, pa su nastavili sa istom temom i odgovorima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'