AKTUELNO

Talentovana mlada balerina opčinila je svet svojim umećem.

Neverovatno talentovana Medi Zigler proslavila se svojim plesačkim sposobnostima u spotovima svetski popularne pevačice Sije.

Od prvog pojavljivanja u njenom spotu za pesmu "Chandelier" ona je postala stalna glumica u narednim ekranizacijama.

Pažnju je privukla kao "jeziva devojčica", kako su je nazivali zbog neobičnog plesa i grimasa koje je pravila, ali niko nije mogao da ospori da su njene plesačke sposobnosti izvanredne.

Ona se, otkad je privukla pažnju medija, pojavljuje stalno sa Sijom na nastupima, noseći periku po kojoj je pevačica preoznatljiva, s tom razlikom što se Medi vidi lice.

O tome koliko je popularna svedoči i to što je bila inspiracija za animirani film "Balerina", u kojem je glavna glumica nacrtana prema njoj.

Njen put u svetu modernog baleta nije bio lak, ali je svojom upornošću sa samo 14 godina uspela da postigne ono što malo koja balerina uspe tokom cele svoje karijere.

Spot za "Chandelier" u kojem se proslavila i u kojem je jedina osoba koja se pojavljuje bio je 2014. godine, kada je objavljen, najgledaniji muzički spot na Jutjubu.

Od tada su prošle dve i po godine i Medi Zigler je danas izrasla u preslatku tinejdžerku plavih očiju koja krupnim koracima grabi da postane jedno od najpoznatijih imena u svetu baleta.

Autor: V. T.

#Balerina

#Medi Zigler

#Sija Furler | Sia Furler

#pevačica

'