AKTUELNO

Osim što anđeoski peva, Pinkova zvezdica je veoma talentovana i za ples.

I ovog petka, gledaoci će imati priliku da u muzičkom takmičenju za najmlađe ''Pinkove zvezdice'' čuju najtalentovaniju decu iz regiona, a među njima i devojčicu Emu Simonović koja svojim nastupima iz emisije u emisiju ostavlja bez daha.

Osim što anđeoski peva, Ema je veoma talentovna i za ples, a njena majka Vanja otkrila je zbog čega je savetovala svoju naslednicu da ipak ne razmišlja o plesu dok je na sceni.

Foto: YouTube screenshot

Ona uči latino-američke plesove. Međutim, rekli smo joj da se skoncentriše na pevanje jer često izvodi zahtevne pesme i ako bi i plesala, ne bi uspela da na pravi način donese interpretaciju. Dobro je što se "Pink" pobrine svake sezone i što obezbedi mlade plesače i tako doprinese šouu takmičara, pa zbog toga Ema neće morati da razmišlja o tom delu svog nastupa i može da se posveti samo pevanju - rekla je mama Pinkove zvezdice i otkrila da je njena ćerka uspela kroz takmičenje da suzbije tremu i da je sada daleko sigurnija kada je na sceni.

Foto: YouTube screenshot

Neke od Eminih nastupa u Pinkovim zvezdicama, pogledajte u nastavku:

Ne propustite večerašnju emisiju najgledanijeg muzičkog takmičenja za najmlađe ''Pinkove zvezdice koja je na programu TV Pink od 21:30 časova.

Autor: M. K.

#Ema Simonović

#Majka

#Pinkove zvezdice

#TV Pink

'