AKTUELNO

Niko nije očekivao ovakav sukob!

Odmah nakon što je raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom, Miljana Kulić odlučila je da se poigra sa vezom između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Naime, ona mu je danima prilazila kako bi ga provocirala, a on joj je diplomatski uzvraćao udarce što je u nekoliko navrata nasmejalo sve prisutne.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ta tema se pokrenula u emsiji ,,Pretres nedelje sa Milanom", a svi zadrugari su iskoristili priliku da ovu situaciju iskoriste i potvrde da Marko sve radi zarad rijalitija. Blogerka je zbog toga burno odreagovala, pa je napustila emisiju i uputila se ka pabu gde je žestoko histerisala na njega.

Je l' ti bitniji rijaliti od mene?! Je l' ti bitniji rijaliti od mene?! Je l' si ušao u vezi da bi mi ovo radio je*em li ti mater u pi*ku! - vikala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ni reč više, ni reč! Odmah da si ućutala! - rekao je Marko.
Sve bude super i savršeno...- počela je blogerka.

Foto: TvPink Printscreen

Ućuti, rekao sam! - vikao je Miljković.
Stalno me ponižavaš! Šta je sa tobom više?! Zašto me ne poštuješ?! Namerno mi radiš neke stvari! Je l' ti dosadno?! Evo, reci mi! Je l' ti fali nešto?! - rekla je Luna kroz plač.

Foto: TvPink Printscreen

Sklonio sam je! Ide za tobom! Ovako je sprdaš, skineš je s' vrata! Ja znam kako sa njom treba da se ponaša čovek, ti ne znaš! Ti njoj odgovaraš ozbiljno, ne znaš da se ponašaš sa njom! Ja nemam problem sa njom, uopšte, ti imaš problem! - branio se Marko.

Kako je izgledala ova žestoka svađa, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'