AKTUELNO

Neće im biti svejedno.

Zadrugarke Mina Vrbaški i Ana Korać su priznale da su živele zajedno pre ulaska u rijaliti ''Zadruga 1'' koji je oborio sve standarde i rekorde gledanosti kada je u pitanju takav televizijski format. Prva koja je ušla bila je Mina Vrbaški koja je u svom predstavljanju priznala da će u Belu kuću ući devojka koja je sa njom živela. Tom prilikom nije imala lepe reči za nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ima jedna devojka koja ulazi. Ona je sa mnom dugo živela. Mnogo je namazana devojka, mnogo je loš čovek i voli da laže, videćete i sami to - rekla je Mina u klipu predstavljanja pred 'Zadrugu 1'.

Nakon što je atraktivna Ivanjičanka ušla u rijaliti, njih dve su imale zategnut odnos, a priče im se nekoliko puta nisu poklapale tako da je uvek jedna od njih pokušavala na sve načine da skrene pažnju sa teme.

Ovih dana javnost tresu izjave Filipa Mijatova koje Anu stavljaju u loš položaj. On je priznao da je upravo Mina zaslužna što su se upoznali.

Foto: TvPink Printscreen

Čim je imanjem ''Zadruge 2'' počelo da se prožima ime Mijatova, Mina je, pored priznanja da se bavila prostitucijom, rekla da je upoznala Filipa sa Koraćevom. Vrbaški je skupila hrabrost da prizna nešto čega se mnogi plaše, pa samo priznanje da je bila Anina cimerka zvuči sasvim iskreno.

Ista Ana je priznala tokom svog boravka u prvoj sezoni spomenutog rijalitija da joj dečko živi u inostranstvu, a poznata je činjenice da Filip radi i boravi u Londonu.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je još tada Mina Vrbaški otkrila pravo lice Ane Korać, procenite sami.

U video-snimku ispod teksta pogledajte snimak predstavljanja Mine Vrbaški pred 'Zadrugu 1' u kom govori o cimerki sa kojom je živela i koja treba da uđe u rijaliti.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ana Korać

#Mina Vrbaški

'