AKTUELNO

On nije znao šta ga je snašlo.

Zadrugari, ali i verni gledaoci "Zadruge 2" večeras će imati priliku da se prisete svih najzanimljivih događaja koji su obeležili nedelju na izmaku tokom večerašnje emisije "Gledanje snimaka".

Kao poslednji snimak za večeras zadrugari su odgledali klip na kome je Miljana Kulić fizički nasrnula na Lazara Čolića Zolu jer je bila besna kada ga je videla da je polugo ležao na krevetu u prisustvu Eleonore Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Po tome se videlo da ona ne može da ga smisli. Ne znam šta je čekala. Ona u besu ovako odreaguje. Ona ovako bije i sestre. Moje dete je katastrofa, kažem nije lepo. Ako bih se odlučila za ovu soluciju, ja bih ga gurnula pa neka se kotrlja, da ga moje oči ne vide. Ja ne mogu da podnesem lenštine - prokomentarisala je Marija Kulić nakon puštenog snimka, a onda se oglasila i Miljana:

Foto: TvPink Printscreen

Ne opravdavam sebe, nasilje prezirem. Ovo nisam uradila prvi put, ovo je bilo sedmi, osmi put, ovako je bilo i u stanu. On je ležao u krevetu polugo, Eleonora je došla da ga ispita šta se desilo među nama, a on je znao da to meni smeta - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Marija su urlale na Zolu, a on nije mogao da dođe do reči zbog uvreda koje su upućene na njegov račun.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'