AKTUELNO

Nije se iznenadio.

Zadrugari su dočekali još jedan petak, a poseta voditelja Ognjena Amidžića znači da će ubrzo svi oni nominovati jednog od dva potrčka Nadežde Biljić i Tome Panića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pobeda u današnjoj igri bila je ta da pobednička ekipa ima pravo da nominuje jednog zadrugara. Zajedničkim dogovorom to je bio Branislav Radonić Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Razlozi za nominaciju, kako Nadežde, tako i Tome samo su se nizali.

Što se tiče Tome i Nadežde, ja smatram da se on igra sa njom. Sa Nadeždom nisam pričala, ali sam joj oprostila to. Bio je problem što je gađala Miljanu, ali nećemo sad o tome. Nominujem nju - govorila je Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svi zameraju Nadeži što spava, ali njenih pet minuta dok ima energije su bitni jer je ona duhovita i pravi car. Sa druge strane sa Tomom nisam imao svađe, ali ipak ću morati njega - nominovao je Savo.
Mnogo volim Tomu i Nadeždu u paketu, sad kad ih odvojim nisam dobra sa Tomom, to neću da zaboravim. Njega nominujem - kratko je rekla Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što mene tiče, Nadežda je ovde jedna od svetlijih tačaka ovde. Nije folirant i uvek me zasmeje - rekao je nakon Lune, Marko Miljković.
Nadežda je neko koga ja ovde volim. Što se tiče Tome, mislim da smo on i ja imali najviše sukoba. Njega bih u zatvor - rekla je Mina Vrbaški.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Posle Adama mislila sam da ćemo uspeti. Ispao je Toma loš u mnogim situacijama. Hvala mu što je bio tu uz mene, ne mislim da je loš momak, ali ipak neću da prelazim pre nekih stvari. Nadežbi bih zamerila neke stvari - komentarisala je Marijana Zonjić, pa je poslala Panića u zatvor.

Većinom glasova, maneken Tomislav Panić je nominovan od strane zadrugara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Više nego jasna slika, svi ovde jedva čekaju da ja idem odavde. Ništa novo - rekao je Toma nakon što je nominovan.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Tomislav Panić

'