AKTUELNO

Aleksandra im je poželela da se ostvare u ulozi roditelja.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Jedno od pitanja stiglo je za Anu Korać koja je "glumila trudnicu" pred Aleksandrom Subotić stavivši balon ispod haljine. Koraćeva je istakla da nije imala nameru da naškodi Subotićevoj, već je to uradila kako bi videla reakciju svog dečka Davida Dragojevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana, da li je normalno da ti pred Aleksandrom glumiš trudnicu? - pročitao je voditelj pitanje gledaoca.
David stalno priča da jedva čeka dete, ja sam stavila taj balon da vidim kako će to da izgleda. Naravno, to nema veze sa Aleksandrom - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da im želi sreću i da joj želim trudnoću, jer to promeni čoveka. Tada sam se našalila i rekla da da dete bude lepo na mamu i pametno na tatu. Ja im stvarno želim dete, jer će ih to promeniti, pošto su oni po mom mišljenju bezosećajni - prokomentarisala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: AKO JE MISLILA DA ĆU DA MOLIM ZA LJUBAV, ZAJ*BALA SE: Matora besna zbog raskida sa Sanjom, a onda joj je Ljuba otkrila da DAVID ODMERAVA SANJU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'