AKTUELNO

Žiri imao samo reči hvale!

Desetu grupu za večerašnju "Zadrugoviziju" čine Dragana Mitar, Ljuba Pantović i Nenad Aleksić Ša. Zanimljivo je da su Draganu i Ljubu povezivali sa Nenadom, tako da će ovaj nastup biti zasigurno interesantan.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana, Ljuba i Ša izabrali su pesmu koju izvodi članica stručnog žirija, Sandra Afrika, pa su zadrugari samim tim bili na težem zadatku. Sandra je tokom nastupa sve vreme bila na nogama i igrala sa zadrugarima. Kako je izgledao njihov nastup, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Stručni žiri je ovako komentarisao njihov nastup.

Svi smo se izložili, oduvao si, ali mislim da je Ljuba odnela sve. Ja se postidim kada vidim ovu ženu, a zaljubljen sam u svoju devojku. Dragana preslatka si - izjavio je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si demonstrirao vrhunski rep, ovo nije bio nastup rijaliti učesnika, već nekog ko je obeležio rep muziku na našoj estradi. Nijednu zamerku nemam da nađem. Prvo bih pohvalio Ljubu, jer pred nama je ipak vrhunski sportista, žena ima unuče, apsolutno bi trebalo da uzor. A Dragana je mislim da je ipak bila malo po strani, ali ipak ste bili u njegovoj senci - izjavio je Čeda.

Foto: TvPink Printscreen

Ša, doneo si ovo bolje nego Vuk Mob, odličan si bio. Izabrao si dve super ribe, Ljuba je za mene top, na njenom telu se ne vide godine. Ti si u svom domenu pokazala kako izgledaš, dominiraš na sceni. Dragana mi je preslatka i pratim od početka, ali mi se ne dopada što se ugojila. Ljubo, hoću i da ti kažem da je tvoj bivši muž duboko zaljubljen u tebe - ispričala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si u svom poslu i nema, to je to. Vrh si! Nema dalje! Ljubo, ženo, izgledaš mnogo dobro - izjavila je Sandra Afrika.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Ljuba Pantović

#Nenad Aleksić Ša

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'