AKTUELNO

Za razliku od tate koji je glumac Marko je odlučio da postane pevač.

Večeras u emisiji ''Pinkove zvezde'' treći po redu nastupio je sin našeg poznatog glumca Branislava Petruševića, Marko. On ima 23 godine i dolazi iz Beograda. Stručnom žiriju predstavio se pesmom ''Noći u Sibiru'' koju u originalu izvodi Saša Matić.

Foto: Pink.rs

Foto: YouTube screenshot

- Ja nemam reči. Moram da kaže, sve mislim da je ovo neka skrivena kamera, nemoguće mi je da već imamo tri petice. Moram Marku nešto da kažem. Ljubim te u tatu, on je najveća legenda koju poznajem. Bio je sa mnom u rijalitiju i čuvao me je kao malo vode na dlanu. Svaka mu čast, napravio je dete iz ljubavi. Ti jako moćno pevaš - rekla je Maja.

- Ja moram da pozdravim tvog tatu. On je bio gost na mnogim mojim solističkim koncertima. Ti si mnogo harizmatičan. Ti moraš biti zvezda i nije bitno da li je to gluma ili pevanje. Ti ćeš svakako zbog svoje harizme biti zvezda - oduševljena je bila Dragana.

- Pevaću ti prateće vokale ako ikada budeš pravio solistički koncert. Obećavam ti da ću to, da ti učinim - ubacila se Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Posle tebe, ja ću da ga preuzmem - dodala je Dragana.

- Ja znam kako Petrući peva. On i Kemiš mrtva trka. Odlični su za fajront. Mi smo se sreli posle prvog kruga i pričali smo o tebi. On mi je rekao da ti ne razmišljaš ozbiljno da se baviš pevanjem, a ja sam mu rekla da prestane da te podržava - ispričala je Zorica.

- Pevao si lepo. Početak je bilo lepo slušati. Bilo je malo i treme. Zorica i ja smo je puno slušali ovu pesmu, pa nam se smučila. Moram da ti ispričam i da sam je ja posle nekog vremena drugačije pevao - rekao je Šaban, a zatim i zapevao:

Foto: YouTube screenshot

- Noći u Sibiru, divim se vampiru - i tako nasmejao čitav studio.

- Kada dođeš kući kaži ćaletu da nisi mogao da podneseš količinu komplimenata koje si dobio - našalila se Zorica.

Autor: B. Radonić

#Branislav Petrušević

#Pinkove zvezde

'