AKTUELNO

Subotićeva je besna na majku jer brani Sanju i Anu.

Tokom "Igre istine" Stanija Dobrojević je optužila Sanju Stanković da se bavi prostitucijom, a zbog toga je zamalo ušla u fizički okršaj sa njom i Jovanom Tomić Matorom, koja je branila svoju devojku.

Potom je usledila nova svađa kada je Stanija osudila Ljubu Pantović što se druži prema njenim rečima sa "prostitutkama" i da želi da svoju ćerku Aleksandru Subotić uvede u iste vode. Pale su teške uvrede, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Cilj ti je da uvedeš Aleksandru u ono što su Ana i Sanja. Prave pr*stitutke su Ana i Sanja, a ti se sa njima družiš. Ti bi da budeš pr*stitutka i ćerku da uvedeš u prostituciju. Ti si propala sportistkinja. Izj*ebali su te kriminalci kao poslednje smeće. Onda si ugradila velikie s*se - provocirala je Stanija Ljubu.
Ti si p*šila 10 k*rčeva za doručak. Raspala si se! Ćao! Ja od sporta zaradim za s*se - uzvratila joj je besno Ljuba.

U raspravu se uključila i Aleksandra koja je stala u Stanijinu odbranu i optužila svoju majku što brani zadrugarke koje je Dobrojevićeva okarakterisala kao "prostitutke".

Foto: TvPink Printscreen

Evo ti je ćerka, pa je brani. Sram te bilo što je braniš. Eto ti svoje prostitutke. Ja i Matora se raspravljamo i ti trčiš da mene napraviš neuravnoteženom - vikala je Aleksandra na Staniju.

Pročitajte još: MINA BI OSTALA BEZ DAHA KAD BI VIDELA OVAJ PRIZOR: Vrelije od ovog ne može! Bivši učesnik se svukao i u kadi punoj pene SNIMIO OVO (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'