AKTUELNO

Nadeždi se ne piše dobro!

Nadežda Biljić je sa Tomom Panićem tokom prošle noći, nakon nezaboravnog provoda, imala veoma žestoku akciju u Beloj kući. Pevačica je po ulasku u rijaliti ,,Zadruga 2" izjavila da u ovoj sezoni neće sebi dozvoliti da ima vrele akcije ni sa kim, ali samo nekoliko dana kasnije je demantovala sebe.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Nadeždinom majkom Slavicom Biljić kako bismo čuli njeno mišljenje o ponašanju njene ćerke u Beloj kući. Slavica je na početku razgovora istakla da nije mogla da prati dešavanja, ali da su joj prijatelji preneli šta se desilo, a onda je oštro prokomentarisala.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam pratila, ali su me obavestili. Oni su mladi ljudi, tako da im je sve dozvoljeno. Ne slažem se sa tim, ali šta je tu je. Šta da radim ja sad? Ona je punoletna devojka, valjda treba da zna da su tu kamere. Neću se ljutiti na nju, ali kada bih se čula sa njom održala bih joj predavanje, da ako ima intimne odnose da treba da se sakrije, kao što i svi ostali rade. Ona sve transparentno radi, ona se ne stidi. Ovo joj sigurno neće doneti dobro kada bude izašla - započela je Slavica.

Nas je zanimalo mišljenje o mogućem potencijalnom zetu Tomislavu Paniću, a Slavica je otkrila da je ubeđena da i on gaji emocije prema Nadeždi, budući da je pre nekoliko dana izjavio da se između njih desila samo hemija.

Foto: TvPink Printscreen

On uopšte nema tu loše namere. Očigledno da postoje emocije, prosto možda neće da otkrije. Ne možete da budete sa nekim toliko puta, a da nemate emocije - izjavila je Nadeždina majka.

Za kraj Slavica nam je otkrila šta bi poručila svojoj ćerki kada bi imala tu priliku.

Da ne radi tako javno, brate, nek' se sakrije u tuš kabinu. I da ne pije alkohol, ona pije lekove za depresiju, ona ne sme da pije alkohol ni slučajno. Ja se nadam da ću imati poziv sa njom, pa da joj kažem neke stvari - zaključila je Slavica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NISU UVEK BILE LJUTE RIVALKE! Isplivala zajednička fotografija Stanije i Sandre Afrike, a društvo im je pravio ON! (FOTO+VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'