AKTUELNO

Ni pevačicini prijatelji nisu bili oduševljeni njenim izborom.

Nakon što je raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom, počele su da kruže glasine da je pevačica Lejdi Gaga uplovila u novu tajnu ljubavnu romansu sa Bredlijem Kuperom, što je ona demantovala.

Ali nakon ovih glasina, pojavile su se nove, da je uplovila u vezu sa Džeremijem Renerom, što pevačica nije želela da komentariše. Međutim, sada je otkriven pravi razlog zbog čega je Lejdi Gaga ostavila Karina, a to je ljubomora.

Već pred kraj njihove veze Kris se nije lepo ophodio prema Gagi - rekao je izvor blizak pevačici, dok je drugi izvor dodao: On je bio izuzetno ljubomoran, stalno je hteo da zna gde je i šta radi. Non-stop joj je slao poruke. Na kraju, ni njeni prijatelji nisu bili oduševljeni njime.

Pošto su shvatili da nisu jedno za drugo, Gaga i Kris su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, a njhovi izvori navode da su se rastali veoma dostojanstveno.

Foto: Tanjug AP

PROČITAJTE: BORAVAK ĆERKE DONALDA TRAMPA U BEOGRADU KOŠTAO JE 23.000 DOLARA! Tifani Tramp noć u prestoničkom hotelu plaćala 1.450 dolara?! Evo šta su sve ona i njen dečko imali na raspolaganju! (FOTO)

Pink.rs

#Lejdi Gaga | Lady Gaga

'