AKTUELNO

Nije znala šta ju je snašlo.

Stanare Bele kuće večeras očekuje specijalna žurka na kojoj gostuju Nenad Sinđelić Gastoz i Jasna Milenković Jami, a koji će svojim repertoarom upriličiti rođendan Lepog Miće. Dolazak pevača je najveći šok za Lunu Đogani, koja nijednog trenutka nije pomislila da će on ući u "Zadrugu 2".

Ono što niko nije očekivao to je da će ih Gastoz posetiti u Beloj kući, a reakcija Marka Miljkovića kad ga je ugledao bila ne neočekivana. On je vidno iznenađen odmah stavio do znanja da sa svojom devojkom Lunom neće otići u kazino i provoditi se do ranih jutarnjih sati.

Foto: TvPink Printscreen

Mi ne prisustvujemo žurci - rekao je Marko.

Kada je Luna ugledala Gastoza, nije mogla da veruje šta ju je snašlo, pa se odmah vratila u Belu kuću. Ona je šokirana odbila da mu pružu ruku, a to ju je uznemirilo. Ona se odmah obratila svom dečku neraspoložena i utučena.

Namerno ovo rade, ne mogu da verujem - rekla je Luna.
Pa, šta ima veze, prizvali smo ga danas - rekao je Marko i dao joj dozvolu da mu se javi što je ona i učinila, zagrlila ga i poljubi.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' smemo da se družimo? Đubre jedno malo. Srećan ti rođendan. Dobro javii smo se sad jedno drugom, nemoj mi te frke - rekao je Gastoz Luni dok ga je ona gledala izbezumljeno.

Podsetimo, Luna je tokom emisije "Pitanja gledalaca" izjavila da je sa Gastozom imala seksulne odnose i da on zauzima posebno mesto u njenom srcu, što je zasmetalo njenom dečku Marku Miljkoviću.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GASTOZ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Luna i Marko će ZANEMETI čim ga budu videli! Budite večeras uz Pink! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Nenad Marinković Gastoz

'