AKTUELNO

Bivša ljubav se ne zaboravlja tako lako!

Prvu sezonu najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 1" obeležila je turbulentna veza Lune Đogani sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Po završetku ovog šou programa ova romansa nije opstala. Oboje su se posvetili svojim životima, Sloba je počeo da radi punom parom, a Luna je ušla i u "Zadrugu 2".

Foto: TV Pink Printscreen

Đoganijeva je na početku druge sezone tvrdila da još nije prebolela Radanovića, kao i da je od izlasaka iz Bele kuće sama, te da niko nije uspeo da osvoji njeno srce. Ipak, ovo se ispostavilo kao velika laž, a Luna je samu sebe demantovala.

Ona je tokom "Pitanja gledalaca" priznala da je imala romansu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, za koga je do tada tvrdila da joj je isključivo prijatelj. Luna je priznala da je sa Gastozom bila i intimna, što je šokiralo sve zadrugare, ali i gledaoce, a njen sadašnji dečko Marko Miljković rekao je da se Luna više neće družiti sa Marinkovićem.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Tim povodom mi smo pozvali Nenada, koji je potvrdio Luninu priču, ali je istakao da joj nije trebalo ovo priznanje, s obzirom na to da on nije želeo da prizna ovu romansu.

Šta da ti kažem? (Smeh) Strašno. Ne kažem da je strašno, ali što je to pričala... Ovo sve što je sada rekla, sinoć sa Markom, to sve stoji. Upravo sam sad odgledao taj klip, strašno. Nisam znao da će da kaže tako nešto, mene kad god je neko pitao ja sam odbio da odgovorim. Sad ona ima dečka i treba da bude iskrena i otvorena prema njemu, neka je ona srećna i to je to. Mi smo drugari, pa smo drugari, mladi i ludi - rekao je Gastoz.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Iako je Nenad siguran da su on i Luna i dalje "drugari",  mi smo ga pitali da li je čuo Miljkovićev komentar da će svojoj devojci zabraniti da se druži sa njim.

Krivo mi je što neće moći da se druži sa mnom. Korigovaćemo mi to - naveo je on kroz smeh, a onda i prokomentarisao vezu svoje bliske prijateljice sa Markom:

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Nije joj to ni trebalo ali dobro, ona voli da ima nekog, pa neka uživa!

Sloba Radanović imao je burnu reakciju kada je saznao da je njegova bivša devojka bila u vezi sa Gastozom, dok je javnosti govorila da i dalje pati za njim. Mi smo iskoristili priliku i pitali Marinkovića šta kaže o njemu i da li je ikada razgovarao sa njim posle svoje veze sa Lunom.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

PROČITAJTE JOŠ: PROTIV LJUBE JE TUŽBA VEĆ PODNETA, OSTALE JOŠ RAZMATRAMO: Nakon što je Ana Korać brutalno izvređala Staniju i prozvala je PROSTITUTKOM, oglasila se njena Tamara! (FOTO)

Ne znam, ne bih dečka da mešam. Ja ništa nisam imao sa njim, nego s njom. On je mnogo gotivan dečko, mi kad god se vidimo ispozdravljamo se kao ljudi. Imamo skroz ok odnos. Viđamo se stalno, na poslu uglavnom - otkrio je Marinković.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Gastoz nam je priznao i da nije u dobrim odnosima sa Luninom majkom, Anabrelom Atijas, ali nije želeo da nam otkrije razlog ovog sukoba.

Anabela je nešto ljuta na mene bez potrebe, ja znam zašto, ali nema ni veze - zaključio je Gastoz.

R. L.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Nenad Marinković Gastoz

'