AKTUELNO

Ne želi da mu ovo utiče na bračnu zajednicu.

Tokom emisije "Pitanja novinara" urednik i voditelj portala Pink.rs Darko Tanasijević je raskrinkao Nenada Aleksića Ša i Draganu Mitar koji su želei da prikriju tajno pismo koje mu je bivša modelsića pre mesec dana stavila u džep od jakne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je najviše pogodilo njegovu rijaliti drugaricu Jovanu Tomić Matoru kojoj je reper ovo prećutao. Dok je trajala emisija reper se pravdao Mini Vrbaški, Luni Đogani, Tomi Paniću i Marku Petruševiću Petrućiju da je za ovo znala Jelena Krunić i da je to upotrebila protiv njega tokom svađe.

Ša je prepričavao zadrugarima da je želeo da zataška tajnu ovog pisma jer je shvatio da to može das ugrozi njegov brak sa Ivanom, a ona im otkrio i šta je pisalo u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Znam ja šta je problem. Što nisam rekao da mi je neko stavio pismo u džep. Pisalo je: "Je l' imaš nešto da mi kažeš?" To je bilo pre više od mesec dana. Čak i nismo bili sigurni od koga je. Ja sam to našao u jakni. Da sada ne bi potezali priču ja sam rekao da mi je ona poslala - pravdao se Ša Mini i Luni.
Matora se naljutila na mene što joj nisam rekao za papirić. Šalju priču da se Ivana nervira. Ja ne radim apsolutno ništa. Ja da budem retard koji će da sedi u ćošku, to neću sigurno - pričao je Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SPREMNA DA KAŽE SUDBONOSNO 'DA'! Ana otkrila kada će se veriti sa Davidom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Nenad Aleksić Ša

'