AKTUELNO

Nije očekivala ovakvu reakciju!

Zerina Hećo i Vladimir Todorović ove noći imali su nikad brutalniju svađu. Iako su se juče pomirili i odlučili da daju svojoj vezi još jednu šansu, tokom večerašnje žurke su ušli u još veći sukob.

Naime, oni su poveli sasvim običan razgovor u kazinu, ali ju je Vlada u jednom trenutku odgurnuo od sebe, što je Zerinu izbacilo iz takta. Ona je u suzama pobegla u izolaciju, gde ove nedelje boravi sa Todorovićem, jer su njih dvoje potrčci. Miki Đuričić pokušao je da uteši Zerinu, ali to mu nije pošlo za rukom.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nedugo potom, zadrugarki se u izolaciji pridružio i Vlada, te je njihov sukob dostigao tačku ključanja, a od svađe se tresla izolacija.

Što se tako ponašaš - pitala je Zerina.
Neću da razgovaram sa tobom - odbrusio je Vlada.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ti nećeš da razgovaraš? Ti koji mene guraš? Šta hoćeš od mene više - ponavljala je ona.
Neću ništa više - zaključio je Todorović.

Foto: Rijaliti Zadruga

Nakon nekoliko minuta tišine, u kojoj su se samo čuli Zerinini jecaji, ona je ponovo počela da ispituje svog bivšeg dečka u čemu je problem.

Ti misliš da možeš tako da se zaj*bavaš sa mnom? Mogao si do sad, sad ne možeš, sad ćeš da pričaš - urlala je zadrugarka.
Rekao sam ti da mi se ne obraćaš. Ja sam budaletina - odbrusio je Vlada.

Foto: Rijaliti Zadruga

Što si se vratio? Da lažeš, da me foliraš? Pitam zašto si se vratio? Ti mene isteruješ napolje, šta sam ja, tvoje kuče, tvoja sluškinja? Šta, stide se tvoji prijatelji mene? Što si ušao? Ti si normalan, ja sam nenormalna, ti si stabilan, ja sam nestabilna? Šta tvoje društvo? Što ne možeš da budeš fin ovde - ponavljala je pitanja Zerina.

Nakon što joj je nekoliko puta rekao da se skloni od njega i da ide iz izolacija, Vlada je skočio sa kreveta, uneo se Zerini u lice, a ona je ostala bez teksta.

Kome beži, kome marš? Je l' sam ja tvoja kučka? Što ti ne bi pred ljudima bio sa mnom - vikala je ona.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: ZBOG MIKIJEVIH REČI SUZANA POCRVENELA KAO BULKA: Podsetio je koliko je SILNO ŽELI poslednjih DESET GODINA: Njena reakcija rekla je SVE! (VIDEO)

Skloni se od mene, da li ti je jasno bre! To možeš da radiš sa drugim ljudima, ne sa mnom! Prestani da praviš budaletinu od sebe! Svaki put ista priča sa tobom - urlao je Todorović dok joj se unosio u lice.

Zerini zbog ovakvog Vladinog ponašanja nije bilo dobro, pa su se pojedine zadrugarke, uz pomoć obezbeđenja, pobrinule da je smeste u krevet, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Vladimir Todorović

#Zerina Hećo

'