AKTUELNO

Za jednu od njih dve, boravak u rijalitiju se završava.

Ove nedelje titulu vođe u Beloj kući ponela je Luna Đogani koja je kao svoje potrčke izabrala Maju Marinković i Doroteu Jovanović, bivše rijaliti prijateljice. Večeras se u rijaliiju "Zadruga 2" održavaju nominacije, a ko će od njih dve provesti noć u zatvoru zavisi upravo od zadrugara.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića stanari Bele kuće su dali svoj sud i izglasali koja će od njih dve biti nominovana. Bilo je neizvesno do samog kraja, a prevagu u glasovima odnela je Dorotea Jovanović.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEMOJ DA VIČEŠ, PREVRNUĆU STO! Zola prekoreo Miljanu, ona primetila da ga HVATA PANIKA zbog trudnoće, pa zaurlala na njega! (VIDEO)

Ja sam upravo očekivala da će me ovi ljudi nominovati. Neću da glumim lažnu sveticu. Lepo od Maje što se sama nominovala prošli put. Hvala svima koji su svi želeli da ostanem ovde i onima koji su nominovali da ispadnem odavde jer su time jasno stavili šta misle o meni - rekla je Dorotea nakon nominacija.

Kao i obično, i ove nedelje je publika imala mogućnost da glasa. Gledaoci su najmanji broj glasova dali Višnja Popović, te je ona drugi nominovani zadrugar za ovu nedelju.  Višnja će ići na megdan Dorotei, a koja će od njih dve napustiti zauvek "Zadrugu 2" zavisi samo od glasova publike.

Želim da se zahvalim svima, produkciji, Velikom šefu i mojim prijateljima koji su me podržali sve ovo vreme - izjavila je za kraj Višnja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'