AKTUELNO

Ponovo im je trn u oku.

Voditelj Milan Milošević je ušao u ''Zadrugu 2'' i već je počeo da svojim pitanjima razara odnose u rijalitiju koji su već sami po sebi poljuljanu. Odnos Lune Đogani i Baneta Čolaka bio je prva tema.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre podele budžeta Bane je rekao da će se mnogo naljutiti na Lunu ako mu daš najmanji budžet i da će se udružiti sa Stanijom kako bi pobedili na sledećoj Zadrugovoziji - otkrio je Milan Milošević.

Bane je odmah ustao i samouvereno rekao da su njegove konstatacije istinite i da nije očekivao da će Luna odlučiti da mu da najmanji budžet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve što si rekao je istina. Nisam verovao da će mi dati. Nisam mogao da shvatim kako može da ima neke bitnije osobe od mene ovde, a ja sam je branio u prvoj sezoni. Krivo mi je. Neću da lažem. Mislio sam da me više ceni i poštuje - rekao je Bane.

Dok je odgovara na konstataciju Milana Miloševića, Jovanu Tomić Matoru je iznerviralo njegovo ponašanje pa je ustala i počela da priča kako joj se gadi. Nakon nje voditelj je upitao Zerinu Hećo da prokomentariše ponašanje Čolaka. Ovog puta, Hećo je bila vrlo kratka pa je prokomentarisala njegove navode da su im se u vezi pojavili problemi otkad je počela da se druži sa Lunom i Jelenom Krunić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Majmunčino jedna, gadiš mi se. Neću da ćutim dok pričaš gluposti - rekla je Matora, a onda se oglasila Zerina:
Bane će kao psihopata da lepi sličice moje nakon Zadruge - bila je kratka Zerina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'