AKTUELNO

Đoganijeva je istakla da je novac podelila po svom nahođenju, a svojim izborom je sve ukućane iznenadila.

Adam Đogani je tokom noći napustio rijaliti "Zadrugu 2", a kao vođu je imenovao njegovu sestru Lunu Đogani, koja je bila prijatno iznanađenja njegovom odlukom. Nakon izbora vođe, Veliki šef je poslao pismo i kutiju sa novcem u Belu kuću kako bi blogerka podelila budžet za ovu nedelju.

Dragi zadrugi dobili se novac za ovonedeljne troškove. Vođa će na osnovu zasluga od prethodne nedelje podeliti novac. Ove nedelje ste kaženjeni budžetom od po 500 dinara. ude 15 zadrugara treba da dobije 1500, 14 zadrugara treba da dobije 2500,11 zadrugara treba da dobije - 3500 - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Mojoj jačoj polovini, mom Mišku Miljkoviću najveći budžet. Savo, Zerina Hećo, Jelena Krunić, Toma Panić je najbolji drugo od mog dečka, Jovana Tomić, Nenad Aleksić Ša, Mina Vrbaški, Petrući, Ana Korać - podelila je Luna najveće budžete i Mikiju dala 3000, oduzevši mu 500 dinara.

Ono što je interesantno jeste da je Luna dala najveći budžet Matoroj, sa kojom ranije nije bila u korektnim odnosima, što je i nju začudilo.

Nisam znala da sam ti toliko draga - prokomentarisala je Matora, na šta joj je Đoganijeva odgovorila: "E pa, sada znaš" -  dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Luna nastavila da deli budžete po svom nahođenju, dodavši da ima svoje razloge zašto je baš napravila ovakvu podelu.

Sanja Tomić (rekla je kroz smeh Luna koja je dodelila) Karađorđe, Sneža, Ljuba, Brendon, Bora, Zlata, Višnja, Suza, Mića - dodelila je Luna srednje budžete.

Foto: TvPink Printscreen

Sebi ću dati najmanji budžet, Vlada, Dragana, Maja, David, Pavle, Miljana, Marija, Zola, Lazar, Bane, Aleksa, Marijana, Stanija - dodelila je Luna najmanje budžete.

Kada je Luna dobacila Davidu Dragojeviću najmanji budžet, ona je slučajno pogodila i Matoru, a onda joj se izvinjavala.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: U SRCU MU JE BIVŠA DEVOJKA, sa Rebekom je zato što mu je lepo: Lazar i Bora otkrili kako je prošla seansa sa Petrućijem, a onda su dobili novog klijenta! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'