AKTUELNO

Ni ona to nije očekivala!

Veliko iznenađenje za sve večeras bio je ponovni ulazak Stanije Dobrojević u Zadrugu. Podsetimo, ona je pre izvesnog vremena napustila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima iz zdravstvenih razloga i samo nekoliko dana kasnije otputovala u Ameriku. Međutim, Dobrojevićeva je sada spremnija nego ikada da se vrati u rijaliti i nastavi tamo gde je stala.

Foto: Pink.rs

Pre nego što je kročila u studio kod Dušice Jakovljević, Stanija se pakovala za svoj dolazak u impresivni grad nadomak Šimanovaca, a nju su ispratile njene komšije i to sa poklonima. Naime, oni su joj poklonili plišane medvediće koji su na sebi imali inicijale "S" i "V" koji označavaju ime Vladimira Tomovića i njeno.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Pored toga, na jednom balonu koji je dobila velikim slovima su bila ispisana njihova imena, čime očigledno žele da joj stave do znanja da treba da se pomiri sa Vladimirom. Da li će se to desiti ostaje nam da vidimo, s obzirom na to da je Stanija, gostujući u "Amidži šou" izjavila da su oni sada samo prijatelji.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Vladimir je imao priliku da razgovara sa Stanijom neposredno pred njen polazak, a kako je to izgledalo kao i kako se Stanija pripremala za ulazak u Zadrugu možete videti u sutrašnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" od 14 časova na televiziji Pink.

Kako su komšije ispratile Staniju možete pogledati u videu u nastavku.

Autor: N. Vujičić/ N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Stanija Dobrojević

'