AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

Dragana Mitar jedna je od zadrugarki koja je privukla najviše pažnje javnosti u aktuelnoj sezoni rijaliti programa "Zadruga". Njene afere sa drugim muškarcima i pored toga što je u braku danima pune naslovne strane domaće štampe i portala, a poslednja u nizu je i ona sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: TvPink Printscreen, Unsplash

Naime, Dragana je ušla u nešto prisniji odnos sa svojim cimerom, a kako je i on oženjen, njegova supruga Ivana ga je nedavno posetila u Beloj kući kako bi razgovarali o njihovom odnosu. Tim povodom stupili smo u kontakt sa Draganinim suprugom Sinišom Dragutinovićem kako bi čuli njegov komentar na čitavu situaciju koja se odigrala između njegove supruge i repera.

Prepao se dečko da ga ne ostavi žena. Što se kači sa Gagom, ako se igraš moraš da se igraš do kraja. Normalno je da jedna supruga koja živi u bračnoj zajednici, da se malo i prepadne i zabrine da ne ostane bez muža. To što ga je Gaga namestila to je njegov problem. Da li je moguće da devojka od 29 godina namesti njega od 39? To vam govori o jačini igrača. Mislim da bi ga više cenili da je bio iskren od početka, da je rekao "Jeste, zaigrao sam se" - rekao je Siniša.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva, Tv Pink Printscreen

Siniša je ispričao i šta je ono što bi on poručio svojoj supruzi kada bi imao prilike da razgovara sa njom kraj Drveta mudrosti, ali i dodao da njegova supruga ne prelazi granice pristojnog ponašanja.

Ja verujem njoj. Ja sam joj i rekao da se tako ponaša. Rekao bih joj da se igra kao i sve do sada i da ne prelazi granicu pristojnog ponašanja za udatu ženu. Po meni je prelaženje granice ozbiljne akcije koje imaju dvoje mladih ljudi u nekim odnosima - kaže on.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Kako je Dragana u poslednje vreme prisnija i sa svojim nekadašnjim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem a on na sve načine pokušava da joj se približi, Siniša je imao kratak komentar.

Pokušava da se izleči, ali ne ide mu dobro. On je u problemu već duže sa mozgom. Možda kad izađe napolje da se izleči, tu ne može jer je u zatvorenom prostoru - završava Siniša.

Foto: TvPink Printscreen

Kakav epilog će dobiti ovaj ljubavni četvorougao i da li će Dragana Mitar uspeti da se izbori sa vrtlogom svojih avantura punih strasti, preostaje nam da vidimo.

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAČEKALA JE RADOSNA VEST: Nakon što je napustila Zadrugu, Olja Bajrami saznala da STIŽE PRINOVA! (FOTO)

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

#Rijaliti Zadruga

#Siniša Dragutinović

'