AKTUELNO

On podržava ljubav.

Voditelj Milan Milošević želeo je da emisiju "Pretres nedelje" završi vedrom temom, pa je za kraj iste upitao Branislava Radonića Brendona šta on misli o ljubavnim parovima rijalitija "Zadruge 2".

Za početak on je prokomentarisao odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša, a potom prokomentarisao i ljubav Ane Korać i Davida Dragojevića, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kao i Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram

Ne mogu da se izjasnim po tom pitanju, jer ne zalazim po tuđim krevetima. Vidim da mnogo ljudi ima atak na njega. S obzirom na to da sam upoznao njegovu suprugu Ivanu, mogu da kažem da je sve ovo predimenzionirano, ali što bih se ja mešao - pričao je Brendon o odnosu Dragane i Ša.

Foto: TvPink Printscreen

U početku me je malo razočarao jer sam ga drugačije doživljavao i celu tu priču sa Aleksandrom. Ali sada sam navikao da je umesto Aleksandre Ana i shvatio celu njegovu priču. Nemam ništa protiv njih. Lepši su Ana i David - izjasnio se Brendon o odnosu ovih golupčića.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su po mom mišljenju nekompatibilni. Oni su se tu spojili silom neke prilike. Posle sam čuo da između njih postoji neka hemija. Ništa tu ne osuđujem. Drago mi je da su zadovoljni - rekao je Brendon o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: Youtube

Podržavam ljubav. Zola je pravi dečko za Miljanu, jer on trpi sve njene stvari - rekao je Brendon.

Pročitajte još: KAD JE SANJA USTALA I PROGOVORILA, ŠA ZANEMEO: Ove reči svoje prijateljice nikad neće zaboraviti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'