AKTUELNO

Nije želela da prećuti!

Sukob Nenada Aleksića Ša i Pavla Jovanovića proteklih dana je goruća tema u najgledanijem rijalitiju „Zadruga 2“. Ostali zadrugari su za razmirice okrivili Pavlovu ljubomoru na prisan odnos koji Ša ima sa njegovom bivšom ljubavnicom Draganom Mitar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihove svađe su bile sve učestalije, a sve je kulminiralo kada je Ša otkrio da je pravi razlog Pavlovog ulaska u rijaliti, pored osvajanja Dragane, i jedna ukućanka sa kojom je imao kratku aferu.

Ša je rekao da je Pavla upoznao pred njegov ulazak u „Zadrugu 2“ te da mu se on tom prilikom poverio da želi da ponovo osvoji svoju bivšu ljubavnicu, ali i da je imao s*ksualne odnose sa Majom Marinković. Kao dokaz je priložio i njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je ona obnažena.

Foto: TvPink Printscreen

I Pavle i Maja su oštro demantovali ove tvrdnje, a tim povodom se za portal Pink.rs oglasila Majina najbolja drugarica Sandra koja je prisustvovala njihovom upoznavanju.

Ša laže! Ja sam lično upoznala Maju i Pavla, jer se ja družim sa njim. Dok sam sa Majom bila na jednom od prestoničkih splavova, Pavle je došao i ja sam ih upoznala. Razmenili su par rečenica, a onda je Maja otišla u drugi klub u kom je radila. Nikada ništa nije bilo među njima, ja bih znala da jeste, jer su moji prijatelji. Pavle nije čak ni muvao Maju, niti pokazao bilo kakve simpatije prema njoj. Ako je Pavle i pokazao njemu neke slike, na njima sigurno nije Maja. Ša je rekao da postoji mogućnost da je pogrešio i da je na njima neka devojka koja liči na Maju, ali stvarno ne znam koja bi to devojka mogla da bude, a da je Pavle bio sa njom – rekla je Sandra.

PROČITAJTE JOŠ: NAKON ŠTO JE DRAGANA MITAR OTKRILA DA JE ŠA ZALJUBLJEN U NJU, za portal Pink.rs oglasila se njegova supruga: Evo šta kaže Ivana!

Pavle i Dragana su od njegovog ulaska u Belu kuću na ratnoj nozi zato što ona tvrdi da prema njemu nikada nije osećala ljubav i da joj je „služio za s*ks“. S obzirom na to da je ona bila jedan od svedoka njihove ljubavi, Sandra je otkrila ko od njih dvoje govori istinu.

Ja sam na Pavlovoj strani, on govori istinu. Ona ima motiv da slaže, ipak je udata žena. Međutim, sve je bilo onako kako je on rekao, jako su se voleli, kupio joj je prsten i planirali su zajedničku budućnost – rekla je ona.

J. R.

#Zadruga 2

'