AKTUELNO

Zadrugarka svima ispričala kakve poruke joj je pisao u Beloj kući.

Danas je u "Zadruzi 2" nastala opšta pometnja nakon što je stiglo pismo Velikog šefa, u kom je pisalo da je Zorica Marković imala tajni zadatak da istraži šta se dešava između Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica je otkrila da joj se Dragana poverila, te da joj je Ša priznao da je zaljubljen u nju, a onda je zadrugarka detaljno objasnila kako je sve izgledalo.

Kada sam ušla u rijaliti, da sam se bojala svog života, nikad ne bih ušla ovde. Ja sam neke stvari priznala za Pavla i "tortu" i izgubila dvonedeljni honorar... I zato pišem, danima se družimo i ovo je bio zadatak i napravili smo sprdnju i sve to. Ja da lažem neću, niti bih ikada. Na kraju će sve izaći i videće se da li sam od početka bila iskrena. Ja sam Nenada za ovo koliko se družimo upoznala i prvo sam ga pitala, nisam znala... Pošto on kaže da je loš momak, sve neke stvari koje smo mi pričali uglavnom pišemo, ne pričamo naglas. Juče je Olja sedela pored nas kad smo se dopisivali i bilo je postavljeno pitanje novinara vezano za to da li je on zaljubljen u mene ili ne. Rekla sam da je simpatičan, ali je Olja videla kad je on izjavio da nije zaljubljen, a napisao mi je juče na kolenu: Da, zaljubljen sam - rekla je Dragana.

Foto: Printscreen Instagram/TvPinkPrintscreen

Ša je zbog ovoga ostao u šoku, te je napao Draganu da ne izmišlja i da joj to nikada nije rekao.

Opšta pometnja nastala je u Beloj kući, a zadrugari su se podelili, te su jedni verovali u Draganinu priču, dok su drugi stali na Nenadovu stranu.

S obzirom na to da je Ša u dugogodišnjem braku sa suprugom Ivanom, mi smo odmah stupili u kontakt sa njom kako bi saznali kako se oseća po pitanju svega što se upravo izdešavalo u "Zadruzi".

Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ: NAJBITNIJA MU JE NJENA SREĆA: Gagi se oglasio i odgovorio svima koji osuđuju Luninu i Markovu ljubav! (FOTO)

Ja verujem Neši sve - rekla je kratko reperova žena.

Da li će se ovo saznanje odraziti na njihov odnos ili će Ivana ostati do kraja uverena u emocije i vernost svog supruga, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

'