AKTUELNO

Nije ni slutio da će mu ovako odbrusiti!

Olja Bajrami i Pavle Jovanović odlučili su da se predstave pesmom Aca Pejovića i Edite Aradinović ''Blud i nemoral'' i samom imitacijom pokušaju da oduševe stručni žiri i sve prisutne u studiju.

Žiri je pažljivo slušao njihovo izvođenje, a onda su usledili i komentari.

Foto: TvPink

Meni se veoma dopala vaša interpretacija. Samo što bih volela da je Pavle to uradio sa Draganom Mitar, pa da rešimo da li ste drugari, partneri. Meni se dopalo kako ste izgledali na sceni i sve pohvale - započela je Katarina.

Foto: TvPink

Ovo je ozbiljan nastup, ovo mora da se ocenjuje potpuno drugačije. Sve pohvale, sjajno izgledate! - izjavio je Marko Kon.
Olja da si bila sama, razbila bi. A Pavle, moraš da se odlučiš šta si, to je dostojanstvenije, nego da se guraš među nas pevače. Odustani na vreme - odbrusila je Viktorija.
Ja sam tebe slušala u kafanama i klubovima i radi šta hoćeš u životu, sve što ti je drago srcu, radi - izjavila je Milena Ćeranić.

Foto: TvPink Printscreen

Ne može tako, Milena. Zašto se svi udvarate potencijalnoj tezgi, odnosno gospodinu koji drži splavove ili šta već. Ali on kad je ušao u ''Zadrugu'' šlihtaju mu se da bi imali kod njega nastup. Nemoj da ulaziš zvanično u estradu, zabavljaj sebe ili ribe - odgovorila joj je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon komentara žirija, nastala je svađa tvog Pavla koji je ovo veče bio razlog sukoba mišljenja. Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Olja Bajrami

#Pavle Jovanović

'