AKTUELNO

Koraćeva je sve posmatrala bez reči.

Odnos između Ane Korać i Davida Dragojevića protekle noći bio je i više nego prisan. Uprkos tome što je njegova devojka, Aleksandra Subotić, diskvalifikovana iz "Zadruge 2" pre samo nekoliko dana, David se prepustio osećanjima i otvoreno pokazao svoje simpatije prema Koraćevoj.

Ipak, večeras je situacija malo drugačija, a Dragojević se, čini se, pokajao zbog svog ponašanja, pa je čak i plakao dok je trajala emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Nešto kasnije, David je razgovarao o svojoj situaciji sa Sanjom Stanković, dok ih je Ana posmatrala bez reči.

Ona nema veze sa tim. Ona nije bila tu od početka, kada su bile naše svađe, nesuglasice i sve - rekao je zadrugar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja tebe gotivim ovakvog, ne gotivim te onakvog kakvog sam te videla preko TV-a - navela je Sanja.

David je više puta ponovoio da Koraćeva nema nikakve veze sa tim što se on udaljio od Aleksandre, a Stankovićeva ga je podsetila na ljubavne varnice koje su na sinoćnoj žurki sevale između njega i Ane.

Meni je sinoć bilo neprijatno zbog vas, samo što se niste poj*bali - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja volim tako da igram - pravdao se David.
Moje razmišljanje, on je nju sinoć prevario - dobacio je Lazar Jeremić, koji je takođe bio sa njima u izolaciji.

Koraćeva je čitav razgovor posmatrala bez reči, a onda je Stankovićeva istakla da potpuno razume Davidovo trenutno raspoloženje.

Razumem kako se ona (Aleksandra) sada oseća napolju, ali razumem i tebe. Znam da ti je pao kamen sa srca sada kada je ona otišla - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: AKO JE VOLIŠ, GURAJ TO, MORAŠ DA PRESEČEŠ! Lazar savetovao Davida da odluči između Aleksandre i Ane, evo šta je on rekao! (VIDEO)

Nije mi pao kamen, ona je sve sama uradila. Ja ne znam šta moja mama radi, šta se dešava kod kuće, pojma nemam, mene to ubija. Je l' sam ja g*vno? Ana je stvarno dobra, ja nikad ništa loše nisam rekao za nju - ponavljao je David.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'