AKTUELNO

U prvoj nedelji 2017. godine, Kim i Kanje vratili su se na društvene mreže i od tada svakodnevno objavljuju fotografije.

Nakon što je u oktobru bila žrtva pljačke u svom apartmanu u Parizu, najpoznatija starleta na svetu i kraljica društvenih mreža, Kim Kardašijan povukla se iz javnog života.

Ona je otkazala sva pojavljivanja na gradskim događajima, nije bilo glamurozne proslave rođendana, a nedeljama je nije bilo na društvenim mrežama, na kojima je do tada postavljala svaki detalj iz svog privatnog života.

I taman kada je trebalo da se vrati normalnom životu, doživela je još jedan udarac.

Naime, njen suprug, Kanje Vest doživeo je nervni slom tokom koncerta, zbog čega je bio hitno hospitalizovan.

Kim je sve vreme bila uz supruga, a nakon što je pušten na kućno lečenje, paparaci su ih uhvatili ispred jednog restorana.

Tada je reper pokazao da se ofarbao u plavo, zbog čega su mediji nagađali da se i dalje nije sasvim oporavio od sloma živaca.

Međutim, u prvoj nedelji 2017. godine, Kim i Kanje vratili su se na društvene mreže i od tada svakodnevno objavljuju fotografije.

Kim je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila niz porodičnih fotografija sa suprugom i decom, ćerkom Nort i sinom Sejntom.

Ove fotografije prikazuju njihov svakodnevni život - kako se igraju sa decom, kako Kanje doručkuje - a zanimljivo je da ni na jednoj Kim nema šminku.

Pažnju je posebno privukla i fotografija na kojoj je reper uhvatio starletu za guzu.

- Uvek mi čuva leđa - napisala je Kim uz tu fotografiju.

Bilo kako bilo, njihovi fanovi pozdravili su sa oduševljenjem njihov povratak i sa nestrplejnjem očekuju epizodu rijalitija "Keeping Up With Kardashians", kada će Kim konačno progovoriti o detaljima pljačke.

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

'