AKTUELNO

Dok se pravdala bivšem ljubavniku, uputila mužu poruku zbog koje će sigurno odlepiti!

Dragana Mitar jedna je od najaktuelnijih takmičarki nove sezone rijalitija "Zadruge". Životni stil koji je vodila izaziva mnogo pažnje kod medija, ali ona dodatno svakim danom dodaje ,,ulje na vatru".

Međutim, pravi haos nastao je nakon ulaska njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića, sa kojim je bila u ljubavnoj vezi pre ulaska u najgledaniji rijaliti.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI ŠEF RAZOTKRIO MIĆINU PODVALU: Ovo je pravi vođa Zadruge! Svi očekuju NIKAD VEĆI HAOS! (VIDEO)

Intriga koja vlada između Dragane i Pavla izaziva mnoge špekulacije ,,po ćoškovima", ali kako tvrdi atraktivna takmičarka, nju to ne zanima. Večeras je imala priliku da popriča sa svojim bivšin intimnim prijateljem o trenutnoj situaciji, pa je počela da mu se pravda.

Ja ovde tebi mogu da budem drug i prijatelj, ali ono što oni očekuju od mene, to neće biti. Joletu je najbolje da bude sa tatom. Dala sam jednu šansu da vidim kakav će da bude, ne verujem ni u kakve priče - izjavila je Dragana.

Foto: TvPink

Dragana je tvrdila da ne postoji nikakva ljubavna hemija između nje i Marka Miljkovića, sa kojim je spajaju poslednjih dana, te da je ušla u "Zadrugu" kako bi testirala svog muža, koji je čeka napolju.

Ovo mu je samo test, da vidim kako će da se ponaša dok sam ja ovde - poručila je Dragana.

Ali to nije sve, jer njih dvoje su uporno pokušavali da jedno drugom objasne zbog čega im smeta da ih spajaju, pa je Dragana rekla Pavlu da on na osnovu njihove priče hoće da opstane u rijalitiju.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupani ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'