AKTUELNO

Svi su bili oduševljeni!

Milionski auditorijum večeras je uživao u muzičkom takmičenju "Zadrugovizija", a jedan od nastupa koji je osvojio žiri i publiku bio je onaj koji su izveli Suzana Perović, Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora i Višnja Petrović.

Foto: TvPink Printscreen

Glavna predstavnica ovog spoja Suzana otpevala je pesmu "Moj mali je opasan" koju u orginalu izvodi Tajči. Ovaj čudan spoj zadrugara odlično se snašao u izvođenju ove numere, a pozitivni komentari žirija nisu izostali.

Najdominantnija je bila Matora, Suzana je bila i ostala najlepša žena na estradi! Višnja je neko ko bi morao da pokaže sve svoje talente koje ima. Mikija neću da komentarišem, on ne voli narodnjake - rekla je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vi ste trenutno najbolji, Miki je odglumio u svom stilu! Višnju moram da pohvalim, mnogo je talentovana devojka, odlični ste bili! - rekla je Teodora.

PROČITAJTE JOŠ:CRNO NA BELO! Aca Lukas OVAKO odgovorio na OPTUŽBE da je 'ukrao' pesmu! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

- Miki, Miki... Meni je ovo super, nije bitna matrica i nije bitno pevanje, bitno je da se zabavljamo. Miki, pošto si najbolje pevao večeras, kupićeš mi nove čizmice, jer sam prosula kafu koliko sam igrala - rekla je Maja Nikolić, a Miki joj je poručio da će je voditi na ručak da bi iskupio nakon čega je pevačica otkrila nešto neočekivano:

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Mi smo bili na večeru sa tvojim tatom, ja bez tate ne idem. On je jako opasan, Suzi, nemoj da si naivna, on te prevari za čas.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

#Zadrugovizija

'