AKTUELNO

Slutio je da se nešto loše desilo.

Bori Santani je danas preminula baka Mica o kojoj je često pričao. On je uvek isticao koliko je vezan za svoju baku koja ga je odgajila od malih nogu pošto je rano ostao bez majke.

Veliki šef je danas poslao pismo kojim je pozvao Boru da ode do kapije gde su mu saopštene tužne vesti. Santana se posle nekog vremena vratio u kuću, a odmah po ulasku sreo je Suzanu Perović koja je primetila da nešto nije u redu.

Foto: TvPink Printscreen

Umrla mi je baba. Moram da idem sada, još malo. Šta ću. Pala, polomila kuk, nije imao ko da je čuva. Odveli su je u bolnicu i u staračkom domu je posle deset dana...- pričao je Bora.

Suzana ga je odvela ispred rehabilitacije gde je pokušala da ga smiri i uteši, a Bora je bio u potpunom šoku.

Foto: TvPink Printscreen

Boki moj, znala sam. Rekla sam Mikiju. Pričao si juče i prekjuče o njoj. Kada je stiglo pismo, Mina je odmah rekla da misli da ti je umrla baka - rekla je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Nisu tu ni ćale ni burazeri, mali burazer je ostao da organizuje sve. Tačno sam znao, dok svi stignu. Danas je umrla, u tri noću. Znao sam. Juče preko dana sam sanjao da mi je pokvaren zub, da krvari. Nisam još ni svestan  - dodao je on.

Njima se ubrzo pridružio i Miki Đuričić koji je Bori jedan od najbližih prijatelja u Beloj kući, pa je i on pokušao da ga uteši. Kasnije su zadrugari dolazili, jedan po jedan, da izjave saučešće.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

OSLADILO IM SE: Miljana i Zola dva puta imali s*ks, jorgan se pomerio baš kada je ona OBLAČILA DONJI VEŠ! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'