AKTUELNO

Poslala je snažnu poruku.

Glumica Rejčel MekAdams u aprilu je dobila sina koga je odlučila da doji, što znači da svoja snimanja filmova i foto-editorijala mora često da prekida da bi obezbedila hranu svom detetu. Tu stranu poznatih ličnosti, javnost nema priliku da vidi često, a sada je Rejčel uradila nešto zbog čega danima bruje društvene mreže.

Prilikom najnovijeg fotografisanja za naslovnu stranu jednog časopisa, fotograf Kler Rotstejn, koja je i sama majka, odlučila je da slika Rejčel tokom ispumpavanja mleka. Glumica je pozirala obučena u Versaće i prekrivena dijamantima, a na njenim grudima su bile dopola napunjene pumpe za mleko.

Kler je ovu fotografiju objavila na svom Instagramu, a ispod nje je napisala dugačko objašnjenje za svoju odluku. Ona je tom prilikom nazvala dojenje najnormalnijom i najprirodnijom stvari na svetu, koja ne zahteva dodatna obrazloženja.

Foto: Wikipedia

PROČITAJTE JOŠ: JAVNOST ĆE JE PAMTITI PO SARADNJI S GORANOM BREGOVIĆEM: Pop pevačica pronađena MRTVA u Dunavu! (FOTO)

Rejčel i njen dečko Džejmi Linden su svog sina dobili pre osam meseci. Glumica je svoju trudnoću skrivala od očiju javnosti, a ime svog deteta još nije objavila.

J. R.

#Rejčel Mekadams

'