AKTUELNO

Njena transformacija će večeras biti neverovatna.

Najgledanije dečije muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice - All Stars" očekuje vas i večeras od 22 časa na TV Pink. U drugoj emisiji trećeg kruga tema su imitacije, a kako će neko i ovog puta napustiti takmičenje naše zvezdice moraće dodatno da se potrude i predstave žiriju i publici u najboljem izdanju.

Na sceni ćete ovog petka gledati i spektakularnu Dariju Vračević, koja će se u ovonedeljnoj emisiji naći u koži kralja popa, Majkla Džeksona. Ona će se na sceni pojaviti sa kompletnom maskom, a izvešće miks njegovih najpoznatijih pesama.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Volim Majkla Džeksona, obožavam njegove pesme i stalno ih slušam. Kad sam bila manja, stalno sam mami tražila da mi pušta njegove pesme. Kada sam saznala da su tema trećeg kruga imitacije, mama i ja smo u isto vreme uzviknule 'Majk Džekson'! Dugo sam spremala ovu imitaciju i nisam mogla da dočekam da izađem na scenu - objasnila je Darija.

Ona se mnogo potrudila oko kostima, na sceni će čak imati i njegovu mask i veoma zahtevnu koreografiju, pa nas je zanimalo šta joj je tokom pripreme ovog nastupa bilo najteže.

Ne bih da kažem šta mi je bilo najteže jer bih onda otkrila iznenađenje koje ćete videti na sceni - bila je zagonetna Darija.

Ova talentovana devojčica je prezadovoljna komentarima žirija i uvek je uzbuđena kada treba da čuje njihovo mišljenje.

Baš sam zadovoljna komentarima žirija, svi su dobri i fini i nadam se da će ostati takvi (smeh). Nisu mnogo strogi, jednostavno, uvek nam kažu šta treba da popravimo - rekla je Darija za kraj.

Kako je izgledala njena imitacija Majkla Džeksona, saznaćete u vašem omiljenom dečijem muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" večeras od 22 časa samo na TV Pink!

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Pored Darije u imitacijama će se ovog petka oprobati i Lena Stamenković, Ivana Dimkovski, David Marković, Milica Ilić, Tomislav Božović, Katarina Radulović, Žarko Pribaković, Igor Lazarević, Teodora Marković i Isidora Mitić. Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: M. Đurović

#Darija Vračević

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#RTV Pink

#Takmičenje

#Televizija Pink

#emisija

'