AKTUELNO

Kada su shvatili da ih je kamera snimila, odmah su se razdvojili.

Suzana Perović i Miki Đuričić svakodnevno provode vreme zajedno, jer prijaju jedno drugome. Pčelar je u nekoliko navrata i izjavio da je bio 10 godina zaljubljen u Perovićevu, a sada je idealan trenutak da uživaju zajedno u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih dvoje su se pre nekoliko dana prvi put poljubili pred rijaliti kamerama, ali tom poljupcu nisu pridavali pažnje i istakli kako se to više neće ponoviti. Međutim, ono što je očigledno jeste da među njima hemija postoji, što se pokazalo i ove noći.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, njih dvoje su šetajući velelepnim imanjem tražili mrtav ugao gde ih kamera neće snimiti kako bi se prisetili poljubca koji se nedavno desio.  Samo što su pomislili da su našli idealno mesto i Miki krenuo da ljubi svoju simpatiju, rijaliti kamere su ih skenirale i uhvatile njihov poljubac.

Fak, pa gde ti gledaš?! Pa šta, poljubio sam te u obraz kao drugaricu. Od ovoga može da se "rikne" - prokomentarisao je Miki kada je shvatio da su ih kamere primetile.

Foto: TvPink

Pročitajte još: LETELE FLAŠE NA SVE STRANE! Marijana i Dorotea se POLIVALE VODOM, pa UZNEMIRILE sve zadrugare, NASTAO NEVIĐENI HAOS! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'