AKTUELNO

Neprijatno je iznenađen?

Tokom prethodne večeri, Anabela Atijas je bila gošća voditelja Ognjena Nestorovića u emisiji "Porodice zadrugara". Kako se nije oglašavala za medije povodom ponašanje njene ćerke Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga 2", ona je ovo iskoristila kao priliku da pruži podršku svojoj mezimici, pa je sa očima punim suza komentarisala njeno ponašanje.

Osim toga, Anabela je bila zgrožena ponašanjem Slobe Radanovića na žurki kada je bio ravnodušan prema njenoj ćerki i nije se poneo onako kako je očekivala. Ona je mislila da će Sloba pružiti Luni topao zagrljaj i lepu reč, a ništa od toga se nije desilo.

Foto: Tv Pink Printscreen, E-stock

Čini se da Radanović ne deli njeno mišljenje, pa je za portal Pink.rs istakao kako su na njega uticale Anabeline reči i šta misli o onome što je izjavila za njega.

Ja nikad u zivotu ružnu reč za Lunu nisam rekao niti ću. Iako me konstantno pljuje i ismeva sa ljudima sa kojima sam se ja svađao na krv i nož zbog nje, ja njoj i dalje želim svu sreću ovog sveta i da nađe svoj mir. Ne znam kako sam trebao da se ponesem? Poneo sam se savršeno, ušao, odradio svoj posao i izašao. Ne znam šta očekuje neko ko me konstantno pljuje, ismeva i izmišlja ružne stvari o meni, pa onda kaže dve lepe i svi zaborave te ružne. Ja ne zaboravljam. Drago mi je da je imala priliku da vidi porodicu i da je to pozitivno uticalo na nju - rekao je Sloba u intervjuu za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: ZNAM DA SLOBA NEĆE DA BUDE SA MNOM, NE MORAŠ TI TO DA MI KAŽEŠ: Luna priznala Miljani da se osećala PONIŽENO zbog reči koje joj je uputila! (VIDEO)

Pevač očigledno nije želeo direktno ništa da kaže Anabeli, ali ukoliko pročitate između redova, shvatićete da je sve rekao.

Autor: D. Božović

#Anabela Atijas

#Sloba Radanović

'