AKTUELNO

Svi s nestrpljenjem čekaju da vide kako će se odigrati njihov susret bivših na televiziji Pink.

Nacija je sa nevericom dočekala vest da će Sloba Radanović večeras ući u Zadrugu! Iako su svi mislili da će on biti učesnik, Sloba zapravo gostuje na tradicionalnoj žurki koja se organizuje utorkom posle emisije "Amidži šou". No, svakako mnogi čekaju da vide kako će Luna reagovati kad bude ugledala Slobu, s obzirom na to da je ona dokazala u prethodna dva meseca da ga nije prebolela.

Foto: Pink.rs

Kako je Anabela Atijas već javno rekla da neće komentarisati Lunino učešće u drugoj sezoni Zadruge, ona se nije oglašavala povodom Slobinog ulaska u rijaliti, ali je njen suprug Andrej Atijas objavio snimak na svom Instagram profilu. Naime, kako se može videti, Anabela, Andrej i njihova ćerkica Blankica trenutno su u Rovinju, gde očigledno uživaju i ne brinu za to šta se dešava u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE GLASINA DA JE PROVELA NOĆ SA ANĐELOM U HOTELU, TEODORA SE OGLASILA ZA PINK.RS: Nećete verovati šta je pevačica rekla o OVOME! (FOTO)

Da li će ipak večeras, posle Luninog i Slobinog susreta imati neku reakciju ostaje nam da sačekamo i vidimo, a s obzirom na to da je Anabela uvek podržavala vezu svoje ćerke i pevača, možda i ovog puta bude tako.

Autor: N. Vujčić

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'